Laminaat op de bedrijfsvloer

Voorheen werden er in kantoren  nauwelijks laminaatvloeren gelegd. Een vaker gebruikt materiaal was een vloerbedekking, tapijttegels of zeil. Vooral de eerste twee werden veel gebruikt.

Nadelen tapijt en vloerbedekking

Het nadeel van deze vloeren is dat er een oubollige uitstraling ontstaat. Daarnaast is het ook lastiger schoon te maken. Wanneer er iets op tapijt wordt gemorst wat vlekken geeft, kun je dit niet simpelweg opboenen. Het is al snel noodzakelijk om het te laten reinigen, als je je kantoor netjes wilt houden. Daarnaast raakt tapijt snel versleten wanneer er veel wordt gelopen of met een bureaustoel gereden.

Uitstraling

Door deze facetten zie je dat veel bedrijven overschakelen op een laminaatvloer. Door de moderne technieken is het verschil tussen een echte houten vloer en laminaat nauwelijks meer zichtbaar. Daardoor kan je middels een goedkopere vloer toch een nette uitstraling creëren.

Voordelen laminaat

Ook is laminaat vochtbestendig en zijn vlekken gemakkelijk te verwijderen. Daardoor heb je er nauwelijks omkijken naar. Dankzij deze ontwikkelingen is te zien dat laminaat niet alleen bij particulieren thuis een opmars maakt, maar ook op de bedrijfsvloer. Het is namelijk voordelig in aanschaf, makkelijk in onderhoud en gaat lang mee. Daarnaast kan vrijwel iedere gewenste uitstraling worden meegegeven aan de laminaatvloer. Doordat een bedrijf groot kan inkopen kan er gewoon naar een laminaat outlet worden gestapt om zo de laagste prijs te garanderen voor je organisatie.

Leave a Comment