Industriële verlichting voor op kantoor

Binnen een kantoorpand is het belangrijk om voor voldoende verlichting te zorgen. Niet alleen is uit verschillende onderzoeken gebleken dat voldoende verlichting zorgt voor een verbeterde productiviteit van uw werknemers, ook kan voor verlichting voor een prettigere sfeer op uw kantoor zorgen. Vergelijk het met de verlichting die u in uw woning gebruikt om de kamers gezelliger te maken! Er zijn verschillende soorten verlichting die u in kantoorpanden kunt gebruiken. Denk aan de conventionele Tl-verlichting, moderne ledverlichting of trendy industriële verlichting. Van welk type verlichting maakt u momenteel gebruik?

Tip: er zijn verschillende interieurstylisten die hun interieurtips delen via een persoonlijke blog. Bekijk de kantoorpanden eens die zij in het verleden hebben ingericht! Hier kunt u inspiratie uit opdoen en daarbij geeft het u een beter beeld van de mogelijkheden die u in uw eigen kantoorpand heeft.

Industriële verlichting in een kantoorpand verwerken

Industriële verlichting is trendy op dit moment! Steeds vaker wordt er in kantoorpanden en woning gebruik gemaakt van dit type verlichting. Een van de voordelen aan industriële verlichting is dat u dit type verlichting zowel in een modern, als in een klassieker interieur kunt gebruiken. Daarbij komt industriële verlichting in tal van verschillende soorten voor. Denk aan vloer-, hang-, wand- en tafellampen, die u op de verschillende plekken in het interieur van uw kantoorpand kunt gebruiken.

Heeft u bijvoorbeeld nog een kale plek op de werkvloer? Vul deze plek op met een mooie, industriële vloerlamp. Of vul die lelijke en saaie muur op met een fraaie industriële wandlamp! Dit vergroot de productiviteit binnen uw kantoor en ziet er een stuk gezelliger uit.

Authentieke industriële lampen van Industria Lampen

Er zijn verschillende aanbieders van authentieke industriële lampen. Een van deze aanbieders is Industria Lampen. Zij importeren industriële lampen rechtstreeks uit Oost-Europa, om hier op te knappen en weer te verkopen. Industria Lampen: “Bekijk onze collectie eens om te zien wat de charme van een industriële lamp is en welk type lamp het beste bij uw kantoorpand aansluit!”