Hekwerk als beveiliging

De beveiliging begint bij het hekwerk om je huis of bedrijf. Als dat van goede kwaliteit is, dan is het de omgeving bij voorbaat al beter beveiligd. Hierdoor heeft een inbreker minder tijd om het huis binnen te komen. Het staat ook een stuk professioneler wanneer er om uw huis of bedrijf een mooi en degelijk hekwerk staat. Voor het nemen van een degelijk hekwerk heb je de keuze uit de volgende soorten:
– Spijlenhek
– Staalmethek
– Gaashek
– Sportveldhek
– Laaghek

In diverse soorten en maten.

Een van de oudste vormen van metalen afrasteringen is het spijlen hekwerk, dat we ook zien antieke smeedijzeren hekwerken en sierpoorten. Bijvoorbeeld rond landhuizen of kasteeltuinen. Dit soort type hekwerk wordt aangeboden in verschillende moderne varianten. De strakke en robuuste spijlhekwerken hebben hun eigen mooie klassieke namen gekregen. Ze zijn genoemd naar Griekse Goden uit het verleden. Met twee uitzonderingen; het kindvriendelijke spijlenhekwerk Juventas en het gloednieuwe en ultramoderne spijlenhek Grence. Dit is een milieuvriendelijke, economische en fraaie afscheiding voor vele toepassingsgebieden.

Het koningshuis omringd door mooie hekken.

Ons Nederlandse Koningshuis wordt momenteel ook omringd door mooie spijlen hekwerk. De kasteeltuinen worden hierdoor beschermd en voorzien van smeedijzeren hekken. Waardoor het zeker een bezoekje waard is.