Een hoekbureau van Moonen

Bent u opzoek naar een hoekbureau voor op het kantoor of bij u thuis? Dan bent u bij Moonen Import Export aan het juiste adres. Moonen is een groothandel in kantoormeubelen met een eigen webshop. Zij beschikken over een groot assortiment wat ook voor een groot deel uit voorraad leverbaar is. Het assortiment bestaat uit onder andere, kantoorkasten, vergadertafels en bureaustoelen. Maar u kunt hier ook terecht als u bijvoorbeeld opzoek bent naar een hoekbureau. Alle producten zijn ergonomisch, duurzaam en efficiënt.

Een hoekbureau is een perfecte uitkomst voor de meest efficiënte indeling van uw kantoor. Bij Moonen wordt ook advies gegeven over de juiste bureaus. Er wordt geluisterd naar uw wensen om vervolgens samen tot een praktische en sfeervolle kantoorinrichting te komen.

Verschillende Hoekbureau’s

Er zijn verschillende hoekbureaus beschikbaar en ook nog eens tegen een scherpe prijs. Bij het uitzoeken van een hoekbureau kunt u ervoor kiezen om het aan te passen naar uw wensen. U kunt bijvoorbeeld de bladmaat aanpassen, de kleur van het blad en frame en ervoor kiezen of u een kabelgoot wilt en zo ja, in welke kleur. Accessoires voor bij het bureau zoals, bureaustoelen, ladeblokken of voetenbankjes zijn ook verkrijgbaar.

Montage van uw hoekbureau

Bent u nou zelf niet zo handig? Dat is geen enkel probleem. Tijdens het uitzoeken van een bureau op de site, is er een optie beschikbaar om het ter plaatse te laten monteren. Het monteren wordt door professionals uitgevoerd en het afval dat ontstaat wordt mee terug genomen door de monteurs, zodat uw bureau helemaal klaar is voor gebruik.

Levering van uw bureau

Uw bureau wordt door heel Nederland en België bij u afgeleverd en hiervoor worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Klik dus snel even hier om te zien of het juiste hoekbureau voor u beschikbaar is.